Sarna i wilk

Zgniła decha

Przeciwieństwa

To my

Tak o nas mówią

Ty

Wyszczerzasz kły

Trzask

Ja

Myślę o ucieczce

Krzyk

Jak sarna i wilk

 

Zgniła decha
Zgniła decha
Wiersz · 25 grudnia 2015
anonim