Literatura

"BÓL CO MNIE DOTYKA I WAS" (wiersz)

Róża

Tak trudno jest "przyjąć prawdę " o Twoim Odejściu!

 

Tak trudno jest "pogodzić się"z Otaczającym Mnie Światem!

 

Tak trudno ,jest "zapomnieć" słowa. wymówione przez Ciebie- zanim Wszystko zacznie się

 

kiedyś Od Nowa...

 

Tak trudno, jest "uchwycić sens" Ich dzisiaj- na tym - tu Świecie...!

 

Nie wiem, na ile "wychwycę" wszystko to, co Ciebie już nie dotyczy...

 

Na ile, Zacznę Me Życie od Nowa...

 

O ile, odejście Twe Mnie przeraziło...

 

O tyle, lub Więcej Ginęła Moja Miłość...

 

A to co, tak naprawdę -było Dziś, odeszło już na zawsze z Tobą , i nie tylko z Tobą , i

 

"spadło z Drzewa jak ten Liść".

 

Nie wiem,czy Szczerze mogę powiedzieć, że Nie Cierpię-choć Cała jestem Cierpieniem!

 

Na ile, Ja jeszcze kiedyś Będę Sobą, a może właśnie Na Dobre się już Zmienię!

 

Gdy, tak myślę o Naszym Życiu , to czuję Ból jak ten Ból co  zadaje jeszcze Jeden Ból, 

 

lecz w Duszy i w Serca Ukryciu...

 

Serdecznie Mam Dość tego Zła Całego Świata, co" oplótł " Mnie jak Kokon...jak 

 

"oplata się uściskiem lecz nie szczerym, Swoją Siostrę lub Swego Brata...

 

Czy jeszcze kiedyś Poznam Smak Życia?- pytam Siebie, a Ty ?- ile Ja zadam pytań, a 

 

Gdzie Będziesz Ty...

 

"DZIŚ JUŻ ODDAJĘ CI HOŁD I TOBIE TEŻ-PAMIĘTAJCIE! JA JESTEM STĄD- I NA RAZIE

 

TU, NIE TAM GDZIE WY, NA SMUTKU DNIE..."

 

"DZIŚ JUŻ MOGĘ POWIEDZIEĆ I WIEM,ŻE NASZE ŻYCIE MOGŁO BYĆ PIĘKNE JAK

 

PIĘKNY JEST SZCZERY SEN"!

 

"A TO WSZYSTKO- TAK ODDAJĘ MÓJ POCAŁUNEK BLISKI ...BY NA ZAWSZE

 

POZOSTAĆ ...W MYŚLACH......................"?-WIEM!!!

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca