motorhead

Jacek JacoM Michalski

sznaps baryton

eksploduje w mojej głowie

jestem wolny dopóki brzmi

obejdę się bez dyszkantu

i mam gdzieś cały sztafaż

od dzisiaj będę pił za ciebie

a ty grzmij lemmy grzmij

gdy jak co dzień

zapierdalam do biura

w cudzej skórze garnituru

as pik jak wyrzut sumienia

zostaje na blacie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 29 grudnia 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Albo wszyscy wciągają korzystając z tego że już im nie zaszkodzi :))

    No sporo już ich poszło na wieczny Woodstock. Ale jeszcze kilku żyje. Z moim ulubionym Gilmourem na czele. Z Pagem i Blackmorem i jeszcze kilkoma ze starych czasów dobrego rocka.

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Jacek JacoM Michalski
    Tam w chmurach Lemmy gra z Hendrixem, Morrison śpiewa a Bohnam bębni
    rock and roll jest tak zajebiście pięknie martwy

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    okolicznościówka wskazana i pasująca do postaci. Tren?

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Janusz Gierucki
    A ty Jack, przynieś 3 szklaneczki whisky, nie, nie tę tanią z biedronki , sknero!

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Janusz Gierucki
    Mithril. Nie całuję dupy, kiedy łeb zakuty!

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mithril
    "Janusz Gierucki 20 min. temu
    Mithril. Czy chcesz abym Cię przytulił z końcem roku?"

    mnie, co najwyżej, to możesz w dupę pocałować i nie ma to nic wspólnego z uczuciem, którego jak widzę poszukujesz

    i nie zaśmiecaj pod tekstem to nie forum randkowe
    ...................a za swój śmieć Autora przepraszam

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Janusz Gierucki
    Mithril. Czy chcesz abym Cię przytulił z końcem roku?

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mithril

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Janusz Gierucki
    Podoba mi się. Chociaż nie podoba mi się ,że pijesz beze mnie!

    · Zgłoś · 8 lat temu
Usunięto 1 komentarz