Ciepło na duszy

allme

Poranna, gorąca herbata

Nie za wiele posłodzona

Jest jak wspomnienia z lata

Jak osoba nowo narodzona

 

Paruje powoli

Ociepla na duszy

Gdy zadowoli

Puste miejsce się kruszy

 

Mija w mgnieniu oka

To wada czy zaleta?

Jest jak w zoo foka

Wzrokiem ucieka

allme
allme
Wiersz · 1 stycznia 2016
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    rym za cenę sensu i treści

    · Zgłoś · 8 lat