Procesy natury

Łukasz Jan Kowalski

Wlecze się,

gniecie się
życie za wczasu

w smieciarkach zachwytu.


Tu papier,

Trochę sierści,

kilka żelaznych drutów

i butelka czystej wody.

 

Łukasz Jan Kowalski
Łukasz Jan Kowalski
Wiersz · 4 stycznia 2016
anonim