NIE KATUJMY SIĘ

Sylwia Aszendorf

 

NIE KATUJMY SIĘ
ZA TO
CO BEZPOWROTNIE
PRZEMINĘŁO
CO CELEM NASZYM
W ŻYCIU BYŁO
MIŁOŚCIĄ NAZNACZONE
W ŚWIECIE ODRZUCONE

ŻYCIE TO NIE PLAN
CHOĆ TAK NAM
SIĘ WYDAJE
ŻYCIE TO NIEZNAJOMY
CO PUKA DO DRZWI
ZNAJOMYCH
I WSZYSTKO Z NIM
SIĘ ZMIENIA

NIE KATUJMY SIĘ
ZA TO
CO BEZPOWROTNIE
PRZEMINĘŁO
BO CELEM NASZYM
JEST MIŁOŚĆ
W WYMIARZE
KALEJDOSKOPU

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 5 stycznia 2016
anonim