Nowy Rok 2016

Yaro

im im

głupszy tekst 

tym lepszy 

wódka wino łzy jak mgły nad doliną

spożywczak zwykły

kolokwialnie brzmi rozmowa 

obalają jabola

niezła wiocha dadzą w pierdol

wynocha odbity ślad na pośladku

szczypie oko

 

widać dno

daj piątaka dla cwaniaka

kasa na dobro na zło

na spędzony czas

by krew podążała zawsze torem przez żyły

w łeb uderza mózgotrzep  

 

powitany przez Nowy Rok 2016 

pod sklepem grupowym zgonem 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 6 stycznia 2016
anonim
  • Yaro
    To sposób na życie taka inna świętość ...

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Janusz Gierucki
    "daj piątaka dla cwaniaka" - kto by pomyślał ,że na wsi menele mają większą taksę..

    · Zgłoś · 8 lat temu