im im
głupszy tekst
tym lepszy
wódka wino łzy jak mgły nad doliną
spożywczak zwykły
kolokwialnie brzmi rozmowa
obalają jabola
niezła wiocha dadzą w pierdol
wynocha odbity ślad na pośladku
szczypie oko
widać dno
daj piątaka dla cwaniaka
kasa na dobro na zło
na spędzony czas
by krew podążała zawsze torem przez żyły
w łeb uderza mózgotrzep
powitany przez Nowy Rok 2016
pod sklepem grupowym zgonem