BLASK TWYCH OCZU

Sylwia Aszendorf

 

 

PATRZYSZ NA MNIE
PRZESZYWASZ SWYM
SPOJRZENIEM
MYŚLISZ ŻE ZDOBYŁEŚ
ROZSZYFROWAŁEŚ
MOJE EGO
BEZ SŁÓW TRWA
NASZ ODWIECZNY
DIALOG
DOTYK TWYCH RĄK
WZBUDZA PRAGNIENIE
NOWYCH DOZNAŃ
I NIEWAŻNE SĄ
JUŻ SŁOWA
WYSTARCZY
BLASK TWYCH OCZU
GDY PATRZYSZ
NA MNIE

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 7 stycznia 2016
anonim