Jestem więc ciągle tęsknię

Ela Kwiecińska

Jestem

więc ciągle tęsknię

i za szczęściem

i za kimś

kto daruje mu szczęście

szukając po omacku

wśród zwykłych pomyłek

ja tęsknię

ja czekam

na ciebie

na miłość

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 10 stycznia 2016
anonim