choć bym
upadł
pozostaną słowa czarne
na białym papierze
krótkie formy wersy
jak nieoszlifowane diamenty
których nikt nie odbierze
nie zatrze czas ni kurz
wierzę w prawdziwy przekaz
w pozytywną energię
nie wyrwiecie serca gdy bije jeszcze
w nas siła
w nas nadzieja
wieczna droga
wieczna miłość silna rodzina
powstanę gdy
zawołasz