Poznałam czym jest Miłość, Mój Kochany...bo jak inaczej mogłabym Żyć..
Poznałam także "błogie stany",....bo Co tu Mój Miły mam kryć..
Poznałam "tęczę twoich uczuć", tak kolorową...jak Miłość ciągle odnawiająca się , Nową...
Poznałam, Twe Serce i Ciebie też...lecz to wszystko czasem było Na Prędce -nie wiem , czy
wiesz...
Poznałam, czym jest Smutek i Żal...ale nie było tam niestety za mało nadludzkich kar...
Poznałam, Deszcz Twoich Łez- nie fatalnych...a może czasem tylko paranormalnych...
Poznałam również i Morze , pełne Twych okręgów z wody...to Morze - to radość taka dla
ochłody...
Poznałam w końcu Szczęście , stworzone z wielu Chwil...
Poznałam i Zamęście... i parę Pięknych miesięcy i dni...
Poznałam, Całego Ciebie i Ciebie Dalej Kochać Chcę...
Proszę Cię, pomyśl o Niebie Naszych Uczuć , by Spełnić Nasze Sny.