upadła kurtyna
czerwona pajęczyna
majteczki w kropeczki
wolności smak 90-tych lat
teraz tęcza
jutro kawał Nieba
unia nierządem pachnie
gej lesba za chwilę
pedofilia zasłynie przyjaźnią
tak przez kościół uwielbiana
zakłamana wiara barbarzyńska
pedofile i złamasy po obcinać im kutasy
mów mi tata jak żenada
wolność kojarzy się
tym innym tylko z sexem
dlaczego
burdele nie są za darmo
była by frajdą ruchać darmo
przy ulicach w parkach
samochodach na parkingach Tesco
każdy w sadku chce dokonać aktu
wolność módlmy się do tęczy
kurwa wszędzie
oi coś to będzie oi
jedynym pragnieniem
z miłości uczynić płatny biznes
upadam na łono gdzie za słowa płacą słono
wolność nie mam na nią czasu
zajebany robotą tonę związany umową
(tyle w tym temacie. kopać gnata jak psu wyjść na miasto i sikać na to ciasto)