każda podróż ma swój koniec
każde życie ma swój cel
każda miłość ognie
popiół
cichy wiatru w uszach szloch
choćbyś złapał świat za ogon
i pochodnię prawdy niósł
to dopadnie cię
sól w oku
cichy wiatru w uszach szloch
aż usiądziesz gdzieś na schodach
tęskno w niebo zadrzesz łeb
i pomyślisz dobry Boże
kończmy już
cichy wiatru w uszach szloch
skrzydła kruka Mery Lou
za kurtyną