papieros

Yaro

umrzesz w miejscu 
wypalony jak papieros 

 

nie zliczysz dni 

zostanie szary popiół 

 

dusza uleci jak dymek 
oczyszczona przez filtr 


wypełni przestrzeń  
między podłogą a drzwiami

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 15 stycznia 2016
anonim