zniszczona przebytym
powiedziała
Wiesz
Świat mnie zwiódł
Czuję się taka bez
wziąłem ją za rękę
i poszliśmy
poprzez ludzi
ulice wieżowce
i cały ten cool
a gdy skończył się ląd
usiedliśmy na brzegu
i już nigdy więcej
nasze serca nie zabiły
wstecz