Mery Lou

Jarosław Baprawski

zniszczona przebytym

powiedziała 

Wiesz

 

Świat mnie zwiódł

Czuję się taka bez

 

wziąłem ją za rękę

i poszliśmy

 

poprzez ludzi

ulice wieżowce

i cały ten cool

 

a gdy skończył się ląd

usiedliśmy na brzegu

i już nigdy więcej

 

nasze serca nie zabiły

 

wstecz

Oceń ten tekst
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 16 stycznia 2016
anonim