król jaszczur yeah
nie ma go a jest
patrzę na niego
turn out the light
brzmi ciemnością
turn out the light
światło gra zza drzwi
sączy się przez brak klucza
nocą Indian autostrady
wyjątkowość twarzy z galerii ofiar
wśród bosych morderców
na galeonie który zapomniał języka
w niemej karawanie
statyw mikrofonu jest granicą
między prawdą a jej odbiorem
może znowu przyjdzie ktoś
kto nocą rozpali ogień