Ukryte

Helena Kłosińska

Nie widzisz moich łez -
są głęboko ukryte.
Nie widzisz też emocji -
w mym sercu są zaszyte.
Nie widzisz tej miłości, 
którą do Ciebie czuję...
A może widzisz, nie zauważając,
Bo tak Ci bardziej pasuje? 
 

Oceń ten tekst
Helena Kłosińska
Helena Kłosińska
Wiersz · 18 stycznia 2016
anonim