Liczymy...

Helena Kłosińska

Liczymy po kawałku chwile,
Liczymy dni, miesiące i lata
Liczymy ludzi, liczymy zwierzęta
Liczymy płatki każdego kwiata
Liczymy komórki, drzewa i gwiazdy na niebie
Choć nie możemy liczyć na siebie... 

 

Helena Kłosińska
Helena Kłosińska
Wiersz · 18 stycznia 2016
anonim