Oda do tatusia

Helena Kłosińska

Drogi tato, samolubie je*any
Dlaczegóż żeś jest tej suce oddany?
Wszystko zaczynasz od du*y strony : 
Miast córki się trzymać, to trzymasz się żony.

Helena Kłosińska
Helena Kłosińska
Wiersz · 18 stycznia 2016
anonim