Podchodzę do Ciebie

Helena Kłosińska

Podchodzę do Ciebie, z bałaganem w głowie
Gdzie walczy jeszcze serce z sumieniem
Czy warto marzyć? Czy ktoś mi odpowie?
Bo jesteś wciąż moim jedynym marzeniem.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Helena Kłosińska
Helena Kłosińska
Wiersz · 18 stycznia 2016
anonim