Nie wiedziałam, że życie może ranić
Do okrutnego stanu doprowadza
Naszymi uczuciami się bawi
I nic na swoje miejsce nie wraca
Smutna melodia w żalu zagrana
Nie pasująca do kapiących łez
To scena przez kogoś ugrana
Zmieniająca jednej chwili bieg
Spotkał cię ten wrogi stan
I już nie myślisz pozytywnie
Zanim spojrzysz w przyszłości plan
Przestań widzieć wszystko naiwnie
Zegar wskazuje godzinę rozpaczy
Bo boję się tego co nieznane
Zamykam oczy, żeby zobaczyć
Wszystkie uczucia z serca wylane.