róze i Fiołki

Anna Anika

Róże na dole fiołki na górze .

 

Jak mi  się nie chce o ja pikole.

 

Róż jest wiele Fiołków nie mało.

 

Czy mi się kurde kiedyś chciaaaaaaaało ?

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Anna Anika
Anna Anika
Wiersz · 20 stycznia 2016
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    pikole i kurde dobre, reszta słabiutko

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mithril
    "róze i Fiołki"

    .........................lyterufka

    · Zgłoś · 8 lat temu