Dziwadło

loca93

Dopadło mnie takie dziwadło, dziwacznie dziwne i zdziwaczałam.

Nie kocham Cię i nie chcę, nie spotkam więcej, więc się nie łudzę.

Brakuje mi jednak ciepła, troski i słowa otuchy. Czy zwariowałam?

Tęsknię? Jeszcze wczoraj trzymałam się dobrze.

Czy to przez katar? Jesienną depresję?

Bronię się bardzo i myśli nieznośne wdzierają się w mózg ilekroć się stawiam.

Czy to tęsknota? Musiałabym być cholerną masochistką.

Dopadło mnie takie dziwadło, dziwacznie dziwne i zdziwaczałam.  

loca93
loca93
Wiersz · 22 stycznia 2016
anonim
  • Ir
    Oj, faktycznie...dopadło mnie dziwadło"

    · Zgłoś · 8 lat