CZAS CZASOWI

Sylwia Aszendorf

 

 

CZAS CZASOWI
SZEPNĄŁ SKRYCIE
DZIĘKI NAM
SIĘ TOCZY
ŻYCIE
WEDŁUG NASZYCH
ZASAD W CZASIE
WSZYSTKO DZIAŁA
W TYM ZEGARZE

KTOŚ SIĘ RODZI
KTOŚ UMIERA
COŚ SIĘ DAJE
COŚ ZABIERA
MINUTAMI
LICZMY ŻYCIE
BO PRZED CZASEM
NIKT NIE UMKNIE

CZASU ZEGAR
JUŻ WSTRZYMAŁA
RĘKA BOGA
CZASU MAGIA
NIE MA CZASU
NIE MA PLANU
POZOSTAŁA TYLKO

TRWOGA 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 23 stycznia 2016
anonim