Mery Lou

Jarosław Baprawski

siedziała na łóżku

gdy wróciłem

 

po tygodniu chlania

już nie czułem się

jak u siebie

 

powiedziałem

odchodzę

 

nawet na mnie nie spojrzała

mówiąc nie pomyślałeś

może ja bardzo chcę

być nieszczęśliwa

 

najlepsza z kobiet

mojego nie życia

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 26 stycznia 2016
anonim