fraszka nieróbka

Yaro

kwity u szefa na stole 
wypowiadam umowę 
pierdolę nie robię

 

a szef

mówi od niechcenia

pani była do zwolnienia

 ale chyba już po sprawie

 zapomnimy o odprawie 

 

drogi szefie to nie tak

 bez odprawy...?

serca brak

nie będzie kompa

nie będzie kawy

 

nadzwyczaj bezwzględny obrót sprawy

 

proszę o skorygowanie swojego zachowania

tak jak myślałem kawał z pana drania

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 26 stycznia 2016
anonim