Pokłócili się

Enturiarium Minuk

Ja zamarło w bezruchu
gdy decyzja kopnęła w śmietnik

 

Ten dzieciak był tak dokładnie mordowany!

 

Ostateczna matka-kochanka udusiła charczące niemowlę

 

Zwłokom niemowlęcia zmroczniały oczy


                                                                23.05.2014

Enturiarium Minuk
Enturiarium Minuk
Wiersz · 27 stycznia 2016
anonim