zima

Jakub Zoltowski

tuląc chore niemowlę
zapomniałam wszystko
 
śnieg lubi ciszę
kropeczko
 
odnala(zła)m
jesteś
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 27 stycznia 2016
anonim
  • Enturiarium Minuk
    ależ nastrój głęboki, i to "kropeczko" w którym znalazłem kilka sensów, a pewnie i jest ich nieskończenie wiele.
    Wiersz robi wrażenie! Dziękuję!

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Jakub Zoltowski
    Zapraszam do komentowania

    · Zgłoś · 8 lat temu