Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jakub Zoltowski
•
•
Jakub Zoltowski
drzewa
oświetlają pokój
na stole
biel tańczy po-wodzie
Lubię
Jakub Zoltowski
Wiersz · 29 stycznia 2016
Mithril
tytułowy asterysk oraz "treść" w barwach Wywroty, to jakieś ukryte znaczenia?
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
Jakub Zoltowski
zapraszam do komentowania :)
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
Mi Lo
a na wschodzie bez zmian. ani to odkrywcze, ani ciekawe. klasyką też nie smakuje.
czemu zatem ma służyć te słowa?
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
Jakub Zoltowski
wiecej zmian nie będzie :)
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
Anonimowy Użytkownik
Zatrzymał
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
Usunięto
2
komentarze
×
Zgłoś obraźliwe treści
czemu zatem ma służyć te słowa?