gorgiasz

slavic player

nie ma gorgiasza więc można

latawce wypasać

na czytelnym suficie

aż po obłok gówniarski

krańce potu

 

i rzygać karuzelą

wieczorem podziwiać

jak za bryły myśli schodzi

pomarańczowa kula

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
slavic player
slavic player
Wiersz · 30 stycznia 2016
anonim