Nieznane

blackcarmen

Wyszłam na przeciw życia 

 

mojego

 

Pewnym krokiem do przodu

 

do nieznanego

 

Dziś patrząc wstecz pewnego

 

kroku już nie nie dostrzegam

 

Czas zmył ślady nadziei - mojego przewodnika...

 

 

 

blackcarmen
blackcarmen
Wiersz · 3 lutego 2016
anonim