Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ania Klimczak
zimą
zimą
Ania Klimczak
patrząc
dotykam i kradnę
biel najpierw stygnie na dachach
potem w mrugnięciu
aż do pierwszego śladu
Lubię
Ania Klimczak
Wiersz · 3 lutego 2016
ElminCrudo
Zgrabna miniaturka.
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
Ania Klimczak
Dziękuję.
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści