Dla Siebie

Rafal Rafal

Płatkiem róży muśnięte policzki
Czerwienią sie na wietrze
Zazdrości oczy spoglądają na nas
Milion spojrzeń tyle westchnień
Sami w siebie zapatrzeni 
Nie szukamy jutra
Nie żyjemy wczoraj
Tylko My tylko Ty i ja
Tak wolno płynie czas
Wiruje wszystko w koło
Ulotna cisza
Samotność uczuć
Dla siebie jestesmy
Dla nas muzyka sercem gra
Boga wola połączeni
Na wieczne życie
Niekończące sie szczęście
Najpiękniejsza przyjaźń
Dwie dusze w jedna połączone
Nie proszą o nic
Juz nic im nie potrzeba
Żyją sobą i dla siebie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Rafal Rafal
Rafal Rafal
Wiersz · 4 lutego 2016
anonim
  • Przemek Trenk
    Pisz i rozwijaj się

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mi Lo
    Oj
    Nie ma szału
    Warsztat żaden i liryki jakoś zabrakło.

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Rafal Rafal
    Nie każdy urodził sie Szymborską ale dziękuje za wsparcie ;)

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mithril
    infantylne... wczesnogimnazjalne-pamiętnikowe, papeteryjne
    z bykami diakrytycznymi

    · Zgłoś · 8 lat temu