Wołam czasami o "Miłość Piękniejszą"- taką , która "nie boli", staje się "pomocą większą".
Wołam o to , by na Ziemi powstał "Pokój i Nadzieja", tak byś nawet Ty się Nie Smucił; byś
znalazł Swój "Ślad Odkupienia".
"Nie wiem, czy wołać mam o Pomstę do Nieba , nawet gdy nie potrzeba?".
Wołam o Szczęście i Radość - tu na Ziemi ; myśląc ,że czasem coś się zmieni.
Na szczęście istnieje jeszcze Szczere Wołanie, o to co się Stało Dobrego i Dobrego się
Stanie!
Wołam więc, by "poznać smak odpowiedzi na powietrzu, jak ptak śpiewający".
Chcę by Moje Wołanie ,było Melodią Słów , "mówiącą o Miłości".
"A Ty Gdzie się Pogubiłeś"?
A ja mówię:"Krzycz w Imię Wolności"...!