Miłość jest potężna, jest silna i mężna!
Odwaga w Niej jest niczym niezastąpiona, która zawsze ma Coś na obronę, pod Sobą chowa.
Gdy Ktoś, próbuje zmienić Miłość ,zanurza ją w twarzy" nieokiełznaną" Łzą.
Potęga Miłości pomaga w Jej Czuciu...
By być tą Potęgą , trzeba Czuć Jej Poemat...
Jest Ona Wszech wieczna, jest zawsze Naszym Życiem...
A więc, zapamiętaj teraz:"Tak mocno czasem Kochamy,że i nawet Ona potrafi Nas Omamić".
Potęga Miłości jest jak Znicz, który ciągle się Pali...
A Nasza Miłość - jest Największa- bo Woła Nas nawet z Oddali.