Posłuchaj jak mówię dziś do Ciebie...
Jesteś jak Anioł Mężny i Delikatny; jak Anioł w Niebie.
Posłuchaj jak wołam Cię z "obłoków Prawdy", które sie przesuwają, gdzie
Prawda to również Deszcz Święty ...
Posłuchaj jak ten oto Anioł, jest zawsze "przejęty"...
Każdy z Nas może znaleźć w Sobie Anioła...
Każdy z Nas Może Siebie na nowo Stworzyć i Świętym się "obwołać"...
Tak, mamy Duszę i Ciało też, a wolę po to by "tworzyć się"...
Na koniec, taka mała refleksja:"Wszyscy są już Aniołami od Dziecka".!