Literatura

"Twój Romantyzm" (wiersz)

Róża

Spadłeś Mi na głowę niczym "Romantyczny Liść"...

 

Pogubiłam się trochę...postanowiłam jednak z Tobą Iść...

 

Ku Mojej Drodze i Twojej też, postanowiłam wziąć ten Liść i "Zakochać się"...

 

Zakochałam się w Tobie - ile razy "byłeś liściem w Moim Ukrytym Sercu i w Moich myślach- w

 

Mojej Głowie".

 

Spadłeś Mi na głowę niczym "romantyczny liść"...

 

Pogubiłam się trochę...lecz postanowiłam jednak Iść...

 

Dalej, hen ku początku czy końcu Tego Świata...

 

Postanowiłam Iść i poznać Siostrę, Brata...

 

Twój Romantyzm i Moja Siła Życia...to czek na pobranie lecz bez pokrycia...

 

A wszystkie Te Moje Uznania ku Tobie..."Kieruję, jak kieruje Najbliższy Ci Człowiek".

 

Dlatego, pamiętam o Tobie , Mój Ty Romantyku, ja też jestem Romantyczna - a Wspomnień

 

Miłosnych Mam  bez Liku.

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 9 lutego 2016, 17:09
produkujesz te wersy jak dziwne manufaktury za komuny. i wychodza takie wyroby czekoladopodobne. jeśli to terapia, to cóż...
ale jeśli możesz, to ogranicz się do jednego dziennie lub zacznij czytać współczesną nam poezję ( np tu: goo.gl/1gW1Jk )
i spróbuj wyłapać różnice.
przysłano: 9 lutego 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca