Północ tułacza

Adam Ponichtera

chodzę po lesie

nie zbieram grzybów

nie zrywam jagód

nie zbieram szyszek, igliwia czy liści

nie nabieram do płuc powietrza

nie spaceruję

nie zachwycam się

nie interesują mnie ptaki i zwierzęta

zabłąkałem się

szukam drzewa

Adam Ponichtera
Adam Ponichtera
Wiersz · 9 lutego 2016
anonim
  • Mithril
    ...tekst poza zainteresowaniem

    · Zgłoś · 8 lat
  • Mi Lo
    nie zatrzymał. wciąż szukam wiersza.

    · Zgłoś · 8 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Robot
    dobrze czasem zabłądzić Adamie.Po odnalezieniu siebie wyraźniej widzimy promienie słońca :)

    · Zgłoś · 7 lat