***

Przemek Trenk

 

są słowa
ślady obecności na piasku
kilka zdjęć
nic więcej

 

ktoś był
odszedł ktoś
pozostał ktoś

 

Przemek Trenk

Oceń ten tekst
Przemek Trenk
Przemek Trenk
Wiersz · 10 lutego 2016
anonim