WALENTYNKI

Sylwia Aszendorf

 

 

MIŁOŚĆ MIŁOŚCI
NIERÓWNA
BO KOCHAĆ
MOŻNA RÓŻNIE
ILU JEST LUDZI
NA ŚWIECIE
TYLE MIŁOŚCI
RÓŻNYCH

KOCHANIE JEST
UCZUCIEM
NIEZMIERNIE
WAŻNYM W ŻYCIU
JEST BAZĄ EGZYSTENCJI
I PROKREACJI
LUDZKIEJ

KOCHAJMY WIĘC
NA CO DZIEŃ
A NIE TYLKO
OD ŚWIĘTA
BO MIŁOŚĆ
TO NIE BAJKA
LECZ BARDZO
TRUDNA SZTUKA

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 13 lutego 2016
anonim