*[echo skandujące jego imię]

Ata

echo skandujące jego imię

zatraca się

 

powraca czasem nocą

jak odległy wilczy skowyt

budząc dreszcz

 

w zimowe dni suche gałęzie

wodzą na myśl łamane obietnice

koronowane pełnią

 

Ata
Ata
Wiersz · 23 lutego 2016
anonim
  • Mithril
    ...czyta się dobrze i z liryczną nutą zamyślenia
    tylko (zabij) nad czym..?

    · Zgłoś · 8 lat
  • Ir
    "echo skandujące jego imię

    zatraca się



    powraca czasem nocą"


    zatraca - powraca
    ...coś bym tu przemalowała...np.zanika.

    · Zgłoś · 8 lat
  • Mi Lo
    sprawne. ale to nie to, czego bym oczekiwał

    · Zgłoś · 8 lat