Królowej Anielskiej śpierwajmy

Ela Kwiecińska

Królowej Anielskiej śpiewajmy

gdy już zakwitły czereśnie

w ciepłym słońcu majowym 

śpiewajmy Naszej Pani

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 28 lutego 2016