z powodu śmierci z przepracowania doświadczonej w tym momencie
proszę cię o wyłączenie - telewizora - aktywnością własnych mięśni
podczas karoshi transplantuję swój umysł - do pokoju z kroplówkami
przelewam gęste ciało do słoja jak do pustego kineskopu telewizora
podczas nadawania programu który istnieje tylko dzięki minimalizacji
wzywam cię japońska technologio - o wschodzie słońca nad kagawą
jak mówi buddyjski system bazujący na optymalizacji i elektryczności
osiągam oświecenie w trakcie karoshi - napisano w języku japońskim