warkot

jacek

Już

Przebiegłem zakręty

Ciało przeżyło

Mózg przemyślał

Ja byłem

Co było?

 

Proste konstrukcje i przejrzyste zdania

Istotne są dla poezji

Rytmu nie waż

Sobie lekce

Rym

Jest czyimś

Sercem

Oceń ten tekst
jacek
jacek
Wiersz · 12 marca 2016
anonim