Ballada o staruszku

suicidalmaniac

taaaaa
staruszek
kijaszkiem wodzi przed ławeczką
nakreśla
TO
Czego nie zdążył zrobić
....
drugą ręką wciska gołębiom kit
o dobrym sercu staruszka
kupuje okruszkami
ich obecność
wszystko przeciw samotności
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 14 głosów
suicidalmaniac
suicidalmaniac
Wiersz · 5 listopada 2001
anonim