ponumerowane wzory sztuki składania papieru nad dachami aut
w origami jest ukryta technika i mechanizm samokontroli umysłu
buddo kwitnącego lotosu - składany na macie w tokijskim hotelu
nocne metro rozpędza się przez sen którego nie można dotknąć
wzór na pojedynczym kwadratowym arkuszu - jest naturą buddy
liczę oddechy z polskim paszportem w kieszeni wojskowej kurtki
na ulicach - krople deszczu - rozpraszają światła reflektorów aut
w hotelowym pokoju składam odlot dzikich gęsi nad moją głową