Emoticon heart
Sylwia Aszendorf
TWARZ W OKNIE
WRACAM PAMIĘCIĄ
DO LAT DZIECIĘCYCH
BURZLIWYCH ZDARZEŃ
PRZEMOCY WIĘZI
NA KTÓRE NIKT
NIE MIAŁ LEKARSTWA
NA TĘ CHOROBĘ
SOWIECKIEJ TRZEZWY
I DZIEŃ ZA DNIEM
W STRACHU UPŁYWAŁ
CZY W MOIM DOMU
ZNÓW JEJ PRZYCZYNA
GWAŁTÓW PRZEMOCY
I RĘKOCZYNÓW
MIŁOŚCI BRAKU
LUDZKIEJ DOKTRYNY
I TYLKO CZASEM
NA ,,WIEŚ,,JECHAŁAM
ŻEBY SIĘ POZBYĆ
KOSZMARÓW NOCY
GDY TYLKO Z MOSTKU
W LEWO SKRĘCAŁAM
WIDZIAŁAM TWARZ
W OKNIE MIŁOŚCI
MOJEJ BABCI HELENIE
19.03.2016