... [*] ...

Robert noszczyk

ileż fałszywych proroków jeszcze

będzie mordem wyznawać swą wiarę

ile zaćpanych aniołów

krwią swych ofiar ma być wyzwolona

sprzedał tożsamość

by służyć

sprzedał świadomość

by zniszczyć

bies...nie anioł

zwykła prostytutka

 

 

 

 

 

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 22 marca 2016
anonim